Powered By BloggerTips.gr

4 Μαΐ 2016

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Για πόσο διάστημα θα διαρκέσει η προστασία πρώτης κατοικίας και ποιους θα καλύψει; Πώς μπορεί να γίνει ρύθμιση με βάση το νόμο Κατσέλη; Με ποια διαδικασία προσδιορίζεται η δόση που θα καταβάλει ο δανειολήπτης. Πότε «τσοντάρει» το κράτος; 
Πολύ κοντά, στο στάδιο διαμόρφωσης του τελικού – συνολικού πλαισίου διαχείρισης του κρίσιμου θέματος, της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες, έχει έλθει σε οριστική συμφωνία με τους θεσμούς για το πλήρες άνοιγμα της αγοράς.

2 Μαΐ 2016

Ε Ο Π Υ Υ στη διάθεση των Λιμενικών

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ: Μεταρρύθμιση του Συστήματος Εποπτείας και Ελέγχου του Ελληνικού Λιμενικού Συστήματος και άλλες διατάξεις

O Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, έθεσε από 28/4/2016 και ώρα 10:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Μεταρρύθμιση του Συστήματος Εποπτείας και Ελέγχου του Ελληνικού Λιμενικού Συστήματος και άλλες διατάξεις» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι με το ανωτέρω σχέδιο Νόμου ρυθμίζονται επείγοντα θέματα, η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 6/5/2016 και ώρα 14:00.

Περισσότερα.. http://www.opengov.gr/ythynal/?p=502