Powered By BloggerTips.gr

12 Φεβ 2016

Αδικαιολόγητος ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ Αξιωματικών ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ


Με έκπληξη διαπιστώνουμε στο σχέδιο νόμου «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης …» ότι εξαιρούνται οι εν αποστρατεία αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, από την εγγραφή στο συνιστώμενο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης. Αξιωματικοί του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ. εν αποστρατεία οι οποίοι έχουν διδακτορικό δίπλωμα ή μεταπτυχιακό τίτλο ή πολυετή εμπειρία σε θέσεις ανώτατης και ανώτερης επιτελικής ευθύνης (Λιμενάρχες, Διευθυντές, Γενικοί Διευθυντές, Κλαδάρχες, Επιθεωρητές, Υπαρχηγοί, Αρχηγοί) δεν δικαιούνται να εγγραφούν στο εν λόγω Μητρώο:

10 Φεβ 2016

Πρώτη αποστολή Π.Α.Θ. 090 "ΓΑΥΔΟΣ" σε συνεργασία με ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


Γυναίκα καπετάνιος εναντίον πειρατών στη Νιγηρία

Το νηολογημένο στη Σιγκαπούρη πλοίο της Maersk με το όνομα Safmarine Kuramo, μετέφερε γενικό φορτίο από το Port-Noire Του Κογκό στο λιμάνι Onne του Rivers. Πάνω του επέβαιναν οκτώ Φιλιππινέζοι, οκτώ Νοτιοαφρικανοί, πέντε Ινδοί, δύο Βρετανοί και δύο ναυτικοί από την Ταϊλάνδη. Το περιστατικό συνέβη στις 5 Ιανουαρίου, περίπου στις 08:00π.μ., όταν το Safmarine Kuramo δέχθηκε επίθεση από πειρατές περίπου 60 ναυτικά μίλια

Γυναίκες:καλοήθεις παθήσεις μαστού

Το 80% των ψηλαφητών ογκιδίων που ανευρίσκονται τυχαία στον μαστό αφορά καλοήθεις όγκους.
Ινοαδένωμα: συχνότερο μόρφωμα σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, διαστάσεων 1-3 εκ., ανώδυνο, κινητό, συμπαγές, ομαλό και

9 Φεβ 2016

ΒΙΝΤΕΟ:ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Εάν το διαδίκτυο δυσκολεύει τη ζωή του παιδιού σας, ζητείστε βοήθεια! 
http://www.help-line.gr/

Η Γραμμή Βοηθείας ‘help-line 210 6007686 απευθύνεται σε παιδιά & εφήβους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών (παρενόχληση, εξάρτηση, επιβλαβές περιεχόμενο, παιδοφιλία κ.λπ).

Η Γραμμή Βοηθείας αποτελεί έναν από τους τρεις άξονες του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος πλαισίουSafer Internet με τους δύο άλλους άξονες τη Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Saferinternet.gr και την Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για Παράνομο Περιεχόμενο και Παράνομη Συμπεριφορά στο Διαδίκτυο SafeLine.gr.

Μειωμένο Αντίτιμο για τους Λιμενικούς στον ΗμιΜαραθώνιο Αθήνας 2016

Μειωμένο αντίτιμο για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2016 που θα πραγματοποιηθεί την 20-03-2016.

12 € για τον ημιμαραθώνιο και 8 € για το δρόμο των 5.000 μ. Δηλώσεις συμμετοχής στη σελίδα  www.athinahalfmarathon.gr έως αύριο (10/02/2016) !
Ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28/02/2016.
Κέντρο Εγγραφών Διοργάνωσης: Ζάππειο Μέγαρο

Κάποιες ιστορίες δεν είναι για παιδιά...


8 Φεβ 2016

Κινητά τηλέφωνα προκαλούν υπερκινητικότητα και προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά


Τα παιδιά απορροφούν 10 φορές περισσότερη ακτινοβολία σε σύγκριση με τους ενήλικες

Δεν είναι μόνο η ευαισθησία στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που αναδύεται ως σημαντικό πρόβλημα στην κοινωνία μας, αλλά έχει ξεκινήσει και η δημιουργία μιας πολιτικής για τον περιορισμό της έκθεσης των νεότερων γενεών, δεδομένου ότι οι επιπτώσεις καθώς μεγαλώνουν μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τη γενικότερη υγεία μας.

7 Φεβ 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Αετοί...στο πλευρό των Ολλανδών αστυνομικών



Η Ολλανδική Αστυνομία εκπαιδεύει αετούς για να καταρρίπτουν τα λεγόμενα "drones". 
Έτσι, με πολύ χαμηλό κόστος αντιμετωπίζουν τα νέα προβλήματα που φέρνει η τεχνολογία.Οι αετοί 

Η ΑΕΝ Σύρου καλεί τους σπουδαστές της στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα  "Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι" την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στόχος της εκδήλωσης είναι: 1) η ενημέρωση των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού για τη διαδικασία ναυτολόγησής τους προκειμένου να εκτελέσουν